Politica de Retur

Returul:  Dreptul de retur se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a putea returna un produs achizitionat online.

– Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

– Dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

– Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului

– In cazul platilor cu cardul, returnarea banilor este efectuata doar prin cardul cu care s-a efectuat plata.

Cumpărătorul  poate solicita returul produselor achiziţionate  în urmatoarele situaţii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date;
  • Produsele au fost livrate eronat de către vânzător;
  • Produsele se dovedesc nefuncţionale în termenul general de garanție – 30 zile;

Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de către cumpărător a formularului de retur prin următoarele metode agreate de către vânzător:

  • Online, pe baza autentificării în contul de client;
  • Prin email la adresa office@dktpieseauto.ro

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele aferente. 

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat la adresa:  – Strada Teiului, Nr. 18. Loc. Roman, Jud. Neamt